גיוזות ובאנים: מסע בזמן מההיסטוריה למטבח המודרני
היסטוריה של גיוזות גיוזות, הידועות גם ככופתאות סיניות, הן מאכל מסורתי שורשי מאוד במטבח הסיני. מקורותיהן מגיעים לסין העתיקה, כאשר
30/07/2024
12:23
ההיסטוריה של הראמן
אטריות ראמן, שהן כיום אחד המאכלים הפופולריים ביותר בעולם, מתחילות את סיפורן במאה ה-19 ביפן. האטריות הראשונות הובאו ליפן מסין
30/07/2024
12:19
ההיסטוריה של הסושי
הסושי, מאכל יפני מסורתי ואייקוני, החל את דרכו כדרך לשימור דגים. ביפן העתיקה, במאות ה-8 וה-9 לספירה, היו נוהגים לשמר
30/07/2024
09:05