בתיה – מומחית קולינריה וליווי מסעדות
בתיה היא שפית מנוסה וחוקרת ביולוגיה מולקולרית, בעלת ידע עשיר שנצבר במוסדות לימוד ובמטבחים קולינריים בארץ ובעולם. היא מעבירה סדנאות קולינריות ביתיות ובוטיקיות ללקוחות פרטיים ולחברות גדולות, ומציעה חוויות למידה מרתקות מהעולמות האסייתי והאיטלקי.
סדנאות קולינריות
בתיה מעבירה סדנאות בוטיקיות ייחודיות במטבח שף מאובזר עם נוף לים בשכונת אחוזה בחיפה. הסדנאות מאפשרות למשתתפים ללמוד להכין מאכלים טעימים בצורה פשוטה, וליהנות מחוויה קולינרית בלתי נשכחת. המשתתפים נחשפים לעולם הקולינרי, לומדים לעבוד עם רטבים מגוונים, ולבסוף יוצאים עם טעם של עוד.
ליווי מסעדות
בתיה מציעה ליווי מקצועי למסעדות ומלונות קטנים וגדולים. הליווי כולל בניית צוות חזק ויציב לאורך זמן, מצוינות קולינרית, ומוטיבציה יומית לטבחים ולשפים. במהלך הליווי, המשתתפים לומדים לנצל חומרי גלם בצורה מיטבית, לחשוב קדימה ולעבוד מתוך מוטיבציה צוותית ואישית. אנו מציעים סדנאות יומיות או ליווי קצר וארוך טווח, עם דגש על התפתחות אישית ומקצועית במקום העבודה.
צרו קשר עוד היום והצטרפו לחוויות קולינריות מרתקות ולהתפתחות מקצועית מובטחת.